Om Gardshol Wines

Gardshol Wines fokus är att hitta viner från små och medelstora vinproducenter i Sydafrika och Europa som har fokus på att göra hantverksmässiga viner på ett hållbart sätt.

Upplevelsen i fokus

Jag tror på att välja vingårdar som är en destination i sig och kan erbjuda vinkonsumenter en oförglömlig vin- och matupplevelse på plats med möjlighet till boende, aktiviteter och naturupplevelser som till exempel mountain bike trails, löpning och vandring. Mitt mål framöver är att kunna erbjuda resor till de olika vindestinationerna för att besöka de olika vingårdarna, prova deras viner, träffa vinmakarna och få ta del av deras vinmakningsfilosofi.

Magnus Gardshol

Jag har en sommelierexamen från både Restaurangakademien i Stockholm och WSET (Wines & Spirits Education Trust) Level 3 - Wines & Spirits, som är en global sommelierexamen. Jag har tidigare arbetat som CFO i noterade och riskkapitalägda bolag och som revisor i Norden och USA i över 25 år. Men vem är Magnus Gardshol, en energisk Bohuslänning som förutom mitt stora intresse för mat och dryck, tycker om alla former av utomhusaktiviteter men framförallt att få vistas uppe i bergen sommar som vinter och vandra, klättra, bestiga bergstoppar och åka skidor. Jag ser verkligen fram emot att få dela med mig av de fantastiska vinupplevelserna som vinerna från de olika vingårdarna har att erbjuda.

Magnus Gardshol
VD och Sommelier